Bu kongre, teknolojiye yön verecek!
2. İstanbul Bilişim Kongresi, üniversite ve bilişim sektörünü biraraya getiriyor. Bu seneki kongrede kesintisiz çalışan kurumsal yazılımlar ile altyapı kavramına vurgu yapılacak.
İstanbul Bilişim Kongresi, 'Kurumsal Yazılım 2008' Bütünleşim başlığı ile Türkiye Bilişim Derneği İstanbul Şubesi tarafından 3-4 Haziran 2008 tarihleri arasında İstanbul Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi'nde düzenlenecek.
Kurumsal yazılım üreten, uygulayan, kullanan, altyapı sağlayan ve eğitimini veren tüm tarafların katılımı ile geçen sene ilki düzenlenen kongrede; dünyada ve Türkiye'de Kurumsal Yazılım'ın nereye gittiği tartışılmıştı.
Bu seneki kongrede ise bir adım daha ötesine bakarak kurumlarda yazılımların, donanım ve ağ bütünleşimi için önemi tartışılacak. Teknoloji, iletişim ve iş süreçleri anlamında birbiriyle bağlantılı ve kesintisiz çalışan kurumsal yazılımlar ile altyapı kavramına vurgu yapılacak.
Sadece yazılım sektörünün profesyonellerini değil, aynı zamanda onları yetiştiren ve teknolojiye yön veren bilim adamlarının akademik çalışmalarıyla, katılımın zenginleştirilmesi hedefleniyor.
2. İstanbul Bilişim Kongresi'nin Ulusal Konferans niteliğindeki Akademik Bildiriler Bölümü'ne isteyen herkes ücretsiz olarak katılabilecek.
Üniversite ve Bilişim Sektörü arasındaki işbirliğine de katkı sağlayacak olan çalışmalar, Hakem Kurulu'nca değerlendirilerek, sunuma uygun bulunanlar Kongre Akademik Bildiriler Kitapçığı'nda yayınlanacak.
Kongrede yer alan tüm oturumlar 80 dakika. Oturum aralarındaki serbest zamanlar 20 dakika, öğlen arası serbest zamanı ise 50 dakika.
Kongrede toplam 52 oturum yer alacak. Askeri Müze kongre merkezi içindeki 6 salonun oturumlara ev sahipliği yapması bekleniyor.
Her oturuma bir oturum başkanı atanacak. Oturumlar 20'şer dakikalık dört sunum formatında, 27 dakikalık üç sunum formatında ya da 40 dakikalık iki sunum formatında olabileceği gibi dört panelistin bulunduğu serbest panel formatında da düzenlenebilecek. Teknoloji paylaşım oturumlarında düzen ilgili kurumun sorumluluğunda olacak.
Kayıt için TIKLAYIN!
Kongrenin sektörel programına ulaşmak için TIKLAYIN!
Elektrikport
- Dünyanın En Görkemli 10 Güneş Tarlası
- Dünyanın En Büyük 10 Makinesi
- 2020’nin En İyi 10 Kişisel Robotu
- Programlamaya Erken Yaşta Başlayan 7 Ünlü Bilgisayar Programcısı
- Üretimin Geleceğinde Etkili Olacak 10 Beceri
- Olağan Üstü Tasarıma Sahip 5 Köprü
- Dünyanın En İyi Bilim ve Teknoloji Müzeleri
- En İyi 5 Tıbbi Robot
- Dünyanın En Zengin 10 Mühendisi
- Üretim için 6 Fabrikasyon İşlemi
- DrivePro Yaşam Döngüsü Hizmetleri
- Batarya Testinin Temelleri
- Enerji Yönetiminde Ölçümün Rolü: Verimliliğe Giden Yol
- HVAC Sistemlerinde Kullanılan EC Fan, Sürücü ve EC+ Fan Teknolojisi
- Su İşleme, Dağıtım ve Atık Su Yönetim Tesislerinde Sürücü Kullanımı
- Röle ve Trafo Merkezi Testlerinin Temelleri | Webinar
- Chint Elektrik Temel DIN Ray Ürünleri Tanıtımı
- Sigma Termik Manyetik Şalterler ile Elektrik Devrelerinde Koruma
- Elektrik Panoları ve Üretim Teknikleri
- Teknik Servis | Megger Türkiye