Kariyer Günler 2010
İTÜ Endüstriyel Proje Geliştirme ve İşbirliği Kulübü'nün düzenlediği 5. Kişisel Gelişim ve Kariyer Günleri, sektörü ve öğrencileri biraraya getiriyor.
Endüstriyel Proje Geliştirme ve İşbirliği Kulübü, 5. Kişisel Gelişim ve Kariyer Günleri etkinliğini 15-18 Şubat 2010 tarihleri arasında İTÜ Gümüşsuyu Fakültesi koridorlarında düzenliyor.
Etkinlik seminelerle başlayacak, sonraki 2 gün boyunca firmaların standlarıyla devam edecek ve son gün de yine seminelerle sona erecektir. Kişisel gelişim ve kariyer imkanları oluşturan etkinlik tüm üniversite öğrencilerine açıktır. Enerji olarak belirlenen konsept çerçevesinde, enerji alanında da semineler düzenlenecektir.
ElektrikPort'un iletişim sponsorluğunda 15 Şubat'ta seminerlerle başlayacak olan Kişisel Gelişim ve Kariyer Günleri, 16-17 Şubat tarihlerinde firmalarını ağırlayacak ve 18 Şubat Perşembe günü Enerji Politikaları paneliyle sona erecektir.
Seminerlere katılım için
http://www.epgik.itu.edu.tr/kg2010/
adresinden kayıt olunmalı, verilecek olan numarayla, seminer girişlerinde bulunan masalarda numara ilgili kişiye belirtilmelidir. Minimum 5 seminere katılım gösterenlere katılım sertifikası ve Başarı Soft tarafından verilecek olan eğitim çekilişine katılma hakkı verilecektir.
Hidrojen enerjisi ve seramik atölyeleri, ayrıca İTÜ Makina Fakültesi otoparkında Bosch tırı belirtilen tarihlerde etkinliğe verim katacaktır.
Enerjinizi EPGİK'le keşfetmeniz dileğiyle...
EPGİK 2002 yılında kurulmuş bir öğrenci kulübü olup, hem teknik hem de sosyal alanda faaliyetlerini geliştirerek sürdürmektedir. Kişisel Gelişim ve Kariyer Günleri etkinliği de bu çalışmalardan biridir. Makina fakültesi uzmanlık kulüplerinden biri olan EPGİK, alanında teknik projeler üretmenin yanı sıra, İTÜ'de sosyal hayatı geliştirmek için aylık ''ortabahçe'' dergisi yayımı, çeşitli tören ve seminerler düzenlenmesi konusunda da etkin olarak çalışmaktadır.
- Dünyanın En Görkemli 10 Güneş Tarlası
- Dünyanın En Büyük 10 Makinesi
- 2020’nin En İyi 10 Kişisel Robotu
- Programlamaya Erken Yaşta Başlayan 7 Ünlü Bilgisayar Programcısı
- Üretimin Geleceğinde Etkili Olacak 10 Beceri
- Olağan Üstü Tasarıma Sahip 5 Köprü
- Dünyanın En İyi Bilim ve Teknoloji Müzeleri
- En İyi 5 Tıbbi Robot
- Dünyanın En Zengin 10 Mühendisi
- Üretim için 6 Fabrikasyon İşlemi
- Denizcilik Endüstri Uygulamaları ve Servis Bakım Süreçleri
- DrivePro Yaşam Döngüsü Hizmetleri
- Batarya Testinin Temelleri
- Enerji Yönetiminde Ölçümün Rolü: Verimliliğe Giden Yol
- HVAC Sistemlerinde Kullanılan EC Fan, Sürücü ve EC+ Fan Teknolojisi
- Su İşleme, Dağıtım ve Atık Su Yönetim Tesislerinde Sürücü Kullanımı
- Röle ve Trafo Merkezi Testlerinin Temelleri | Webinar
- Chint Elektrik Temel DIN Ray Ürünleri Tanıtımı
- Sigma Termik Manyetik Şalterler ile Elektrik Devrelerinde Koruma
- Elektrik Panoları ve Üretim Teknikleri