WIN Automation 2015 Fuarı Kapılarını Ziyaretçilerine Açtı
WIN Eurasia Automation fuarı, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde sektör profesyonellerinden gördüğü yoğun ilgiyle kapılarını açtı.19 Mart günü başlayan fuar, 4 gün boyunca; Otomasyon (Endüstriyel Otomasyon), Electrotech (Enerji, Elektrik ve Elektronik), Hydraulic & Pneumatic (Akışkan Gücü Teknolojileri) ve Materials Handling (Taşıma, Depolama, İstifleme ve Lojistik) fuarları kapsamında geleceğin üretim sistemlerini bir araya getirecek.
Hannover Messe Bileşim Fuarcılık tarafından organize edilen Avrasya'nın lider inovasyon platformu WIN Eurasia Automation fuarı başladı. 19-22 Mart 2015 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde son teknoloji üretim sistemlerini bir araya getiren fuar; fabrikalarda ihtiyaç duyulan tüm ileri teknoloji ürünlerin tanıtıldığı bir platform sunuyor.
Fuarda; ABD, Almanya, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çin, Danimarka, Finlandiya, Güney Kore, Hırvatistan, Hindistan, Hollanda, Japonya, İngiltere, İran, İtalya, Macaristan, Portekiz, Romanya, Tayvan ve Türkiye olmak üzere 21 ülkeden 1581 firma bulunuyor.Sanayinin Gelişimi İçin Fuarlar Önemli
Fuar Yeni Pazarlar İçin Fırsat Yaratıyor
ETMD Başkanı Tucer Özekli ise, 2000’li yılların başından beri gelişmesini sürdüren WIN fuarlarının elektrik bölümünü destekledikleri ve desteklemeye de devam edeceklerini vurgulayarak şöyle konuştu: “Fuarların gelişimleriyle birlikte dünyadaki teknolojik gelişmeleri anında takip edebiliyoruz. Katılımcı firmaların ürünlerini sergiledikleri fuarlar, ülkemizin gelişen teknolojilerini global platforma tanıtmakta aracı olmakta hem de yeni pazarlar arayan firmalar için fırsatlar sunmaktadır. Geleceğimizi iyi noktalara taşımak adına hepimize görevler düşüyor. Biz de üniversitye sanayi işbirliği ve teknolojiyi yakından takip ederek sektöre destek oluyoruz.”
Alman Mühendislik Federasyonu VDMA Ann-Catrin Rehermann da, WIN Eurasia Automation fuarının Alman ve Türk frmalar arasındaki işbirliğini pekiştirmek açısından önemli bir buluşma merkezi olduğunu belirtti ve sektöre ilişkin düşüncelerini şu sözlerle ifade etti: “Sanayi mallarının 1 numaralı tedarikçisi Almanya’dır ve aynı zamanda Türk makina sanayinin de önde gelen müşterilerinden biridir. İlerleyen dönemlerde Türkiye’de sanayinin daha da gelişeceğinden eminiz. Türkiye, Ortadoğu ve Orta Asya pazarlarına erişim yolu üzerinde olması nedeniyle istikrarlı bir büyüme göstermektedir.”
Uzaktan Kumandalı Martı İlgi Gördü
Fuarın açılış töreni renkli görüntülere sahne olurken doğadan esinlenilerek endüstriyel ürünler tasarlayan bir firmanın uzaktan kumadalı martı robotunun uçurulması ve akvaryum içerisinde yüzen deniz anası robotu ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Fuar 22 Mart 2015 tarihine kadar son teknoloji üretim sistemlerini sergilemeye devam edecek.
- Dünyanın En Görkemli 10 Güneş Tarlası
- Dünyanın En Büyük 10 Makinesi
- 2020’nin En İyi 10 Kişisel Robotu
- Programlamaya Erken Yaşta Başlayan 7 Ünlü Bilgisayar Programcısı
- Üretimin Geleceğinde Etkili Olacak 10 Beceri
- Olağan Üstü Tasarıma Sahip 5 Köprü
- Dünyanın En İyi Bilim ve Teknoloji Müzeleri
- En İyi 5 Tıbbi Robot
- Dünyanın En Zengin 10 Mühendisi
- Üretim için 6 Fabrikasyon İşlemi
- Denizcilik Endüstri Uygulamaları ve Servis Bakım Süreçleri
- DrivePro Yaşam Döngüsü Hizmetleri
- Batarya Testinin Temelleri
- Enerji Yönetiminde Ölçümün Rolü: Verimliliğe Giden Yol
- HVAC Sistemlerinde Kullanılan EC Fan, Sürücü ve EC+ Fan Teknolojisi
- Su İşleme, Dağıtım ve Atık Su Yönetim Tesislerinde Sürücü Kullanımı
- Röle ve Trafo Merkezi Testlerinin Temelleri | Webinar
- Chint Elektrik Temel DIN Ray Ürünleri Tanıtımı
- Sigma Termik Manyetik Şalterler ile Elektrik Devrelerinde Koruma
- Elektrik Panoları ve Üretim Teknikleri