elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ABB, Light + Building 2024'te:
Akıllı Binalardaki En Son Teknolojileri Deneyimleyin

ABB, 3-8 Mart tarihleri arasında Light + Building 2024'te (Salon 12, Stand B/E 51) konut, ticari ve endüstriyel binalar için ölçeklenebilir çözümler sergileyecek.



A- A+
01.03.2024 tarihli yazı 1039 kez okunmuştur.
ABB, dünyanın önde gelen aydınlatma ve bina teknolojisi fuarında, akıllı fonksiyonel binalarda, modern yaşam alanlarında ve endüstride dijitalleşme ve birlikte çalışabilirliğin günümüzde nasıl enerji verimliliği avantajları sağladığını ve yeniliklerin daha sürdürülebilir bir geleceği nasıl destekleyeceğini gösterecek.

Enerji tasarrufu, iklimi korumanın en kolay ve en hızlı yolu. Bina sektörü burada özellikle büyük bir potansiyel sunmakta. Kapsamlı elektrifikasyon ve dijitalleşme, enerji dönüşümünün uygulanmasında kilit öneme sahip olup verimliliğin artırılmasına ve kaynakların korunmasına önemli bir katkı sağlıyor.


İnteraktif ve sürükleyici akıllı bina gezintisi deneyimi, ziyaretçilerin enerji verimliliği, birlikte çalışabilirlik, sürdürülebilirlik ve tasarımı keşfetmelerini sağlayacak, yeni ve mevcut binalar için teknolojik yeniliklerin farklı seçeneklerini gösterecek.


Geçtiğimiz yıl ev otomasyonu üreticisi Eve Systems'i satın alan ABB, birlikte çalışabilirlik ve esneklik yolunda tamamen yeni bir sayfa açtı. Eve'in teknolojileri, üreticiler arası bağlantı standardı Matter ve ağ protokolü Thread'e dayanıyor. ABB böylece ev otomasyonu dünyasını maksimum düzeyde genişletebilecek yeni bir teknolojiyi entegre etmenin ön saflarında yer alacak.

 


Etkinlikte ilk kez Eve cihazlarının ABB-free@home® sistemiyle entegrasyonunun nasıl yeni fonksiyonlar ve ek kolaylıklar sağladığına dair örnekler gösterilecek. "Yaşam", "Çalışma" ve "Tasarım ve Mimari" alanlarını birleştiren orta alanda, stand ziyaretçilerini daha iyi yaşanabilirliği deneyimlemeye, yeni binalar ve tadilatlar için fikirleri somut, işlevsel çözümler olarak keşfetmeye imkan verecek.



Teknolojilerin birçoğu Frankfurt'ta fuar prömiyerini kutlayacak. Bunlar arasında tüm oda fonksiyonlarını özelleştirilebilir arayüzlerden kontrol edebilen dokunmatik paneller, geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmış ödüllü aydınlatma anahtarı serileri ve daha fazla açıklık ve birlikte çalışabilirlik için yeni enerji yönetim sistemi genişletme modülleri yer alıyor. Ziyaretçiler ayrıca bina otomasyonu, enerji dağıtımı ve enerji yönetimi çözümlerinin kurulum ve iş planlaması sırasında zaman ve alan tasarrufu açısından nasıl yeni standartlar belirlediğini keşfedebilirler.

 
ABB, gelişmekte olan bağlantı standardı Matter'in desteğiyle, açık sistemlerin geleceğine giden yolu gösterecek.


ABB, daha sürdürülebilir ve kaynak açısından verimli bir gelecek için elektrifikasyon ve otomasyon çözümleri sunan bir teknoloji lideridir. Şirketin çözümleri, üretim, hareket, enerjilendirme ve işletimi optimize etmek üzere mühendislik bilgisini ve yazılımı birbirine bağlar. 140 yılı aşkın mükemmellik üzerine inşa edilen ABB'nin 105.000 çalışanı, endüstriyel dönüşümü hızlandıran inovasyonları üretmeye devam ediyor. www.abb.com/electrification

ABB Elektrifikasyon, trafolardan prizlerinize kadar elektriğin verimli ve güvenilir kullanımını mümkün kılan küresel bir teknoloji lideridir. 100 ülkede 50.000'den fazla çalışanımızla, elektrik dağıtımı ve enerji yönetimi alanında dünyanın en büyük zorluklarına çözüm bulmak için müşterilerimiz ve ortaklarımızla iş birliği yapıyoruz. İşletmelerin, endüstrinin ve tüketicilerin tesislerini ve evlerini verimli ve güvenilir bir şekilde kullanmalarına yardımcı oluyoruz. Enerji dönüşümü hızlanırken, dünyayı güvenli, akıllı ve sürdürülebilir bir şekilde enerjilendiriyoruz. go.abb/electrification

Kaynak: