elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

EAE’den Küçük Atölye Çözümleri

Elektrik dağıtım sistemlerinden aydınlatma sistemlerine, iç tesisat çözümlerinden kablo kanallarına, küçük atölyelerinize yenilikçi çözümler sunuyoruz. İşinizde verimliliği artıracak, ihtiyacınıza uygun sistemler için ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. Üstelik tüm çözümlerimize interaktif sitemiz aracılığıyla pratik bir şekilde ulaşabilirsiniz.



A- A+
26.04.2024 tarihli yazı 666 kez okunmuştur.

Güç Busbarı



Güç Busbarları, küçük atölyelerde bulunan küçük güç ihtiyacı olan makinelere ve atölyelere elektrik iletimi ve dağıtımı için kolay, basit, hızlı ve güvenli çözümler sunar.
 

Aydınlatma Busbarı



Aydınlatma ve priz devreleri ile küçük elektrikli makine ve cihazları beslemek üzere tasarlanan aydınlatma busbarları, endüstriyel ya da dekoratif tipteki aydınlatma armatürlerine enerji sağlamak için de kullanılabilmektedir.
 

Priz Kombinasyon Kutusu



Priz kombinasyon kutuları ve sigorta kutuları küçük işletmelerin olmazsa olmazıdır. Teknik çalışma ortamlarında öne çıkan CEE standardına sahip çözümlerimizle, tam donanımlı kutular sizinle.
 

İç Tesisat Çözümleri



İç tesisatlarda kullanılabilen, döşeme altı enerji dağıtım sistemleri ürünler, kesintisiz enerji ihtiyacınıza en pratik çözümdür. Modüler yapısıyla ihtiyacınızı güvenle karşılar. Farklı renk seçenekleriyle ortama estetik görünüm kazandırır.
 

Endüstriyel Armatür



Uzun ömürlü ve tasarruflu endüstriyel armatürler, küçük atölyelerin optimum çözümlerinden biridir. Sıva üstü tasarımı sayesinde kolay kurulur ve pratik bir şekilde bakımı yapılır. Modern ve fonksiyonel tasarımıyla küçük atölyelerde sık sık tercih edilir.
 

Ofis Tipi Armatür



Aydınlatma standartlarını yükselten ofis tipi armatürler, geniş kullanım yelpazesine sahiptir. Lümen ihtiyacına göre farklı alanlarda kullanıma uygundur.
 

Kablo Kanalları



Standart olarak 3 metre boyda üretilen kablo kanalları, küçük atölyelerde kablo tesisatını taşımak için tasarlanmıştır. Kablo kalabalığına estetik bir çözüm sunarken yüksek taşıma kapasitesiyle ihtiyacınızı karşılamaya yardımcı olur.
 

Askı Sistemleri



Tüm tesisat sistemlerine uygun olan askı sistemleri; busbar, kablo kanalı, kablo merdiveni gibi sistemleri taşımak üzere tasarlanmıştır. Binalara, ofislere, küçük atölyelere uygun askı sistemleri ile ergonomik çözümleri tercih edebilirsiniz.
 



Küçük Atölye Çözümlerimiz İnteraktif Sitemizde


Küçük atölyelere büyük çözümleri keşfetmek, interaktif sitemiz aracılığıyla ürünlerimizi incelemek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

► İlginizi Çekebilir: Orta Gerilim Busbar Sistemi


 

Kaynak:



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar