elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Hager Dizayn Trendleri Buluşması |
İzmir

Enerji yönetim ve dağıtımından kablo yönetimine, güvenlik sistemlerinden bina otomasyonuna kadar birçok alanda teknoloji odaklı ürün ve hizmetler geliştiren Hager Türkiye, İzmir Hyatt Regency Otel’de düzenlenen etkinlikte İzmir’deki mimarlar ile bir araya geldi. Dizayn trendleri ile bu trendler paralelinde geliştirilen ürün ve çözümlerin paylaşıldığı etkinlikte davetliler, son teknoloji ve tüketici beklentileri paralelinde geliştirilen Hager ürünlerini yakından tanıma fırsatı buldu.



A- A+
14.06.2024 tarihli yazı 523 kez okunmuştur.
Hızla büyüyen enerji piyasası ve geleceğin enerjisi olarak anılan elektrik alanında etkin sistemler geliştiren Hager Türkiye, düzenlediği etkinliklerle sektörün gelişmesine katkı sağlamaya devam ediyor. Son olarak, İzmir Hyatt Regency Otel’de düzenlediği etkinlikte İzmir ve civar bölgelerden mimarları ağırlayan Hager Türkiye, sektöre ilişkin deneyimlerini ve yeni nesil ürünlerini anlattı. Tasarımda denge ve sadeliği her zaman ön planda tutan Hager’in dizayn felsefesi ve tasarım yaklaşımı toplantıda oldukça ilgi gördü. Hager’in üretim sürecinin incelendiği ve en yeni ürünlerinin anlatıldığı etkinlik, keyifli bir kokteyl ile son buldu.



 

“Bu etkinlikler daha yenilikçi çözümler geliştirmemizi sağlıyor”


Etkinliğe ilişkin değerlendirmelerde bulunan Hager Grup Türkiye Pazarlama Müdürü Ali Demirbaş, “Hager Grup olarak, sektörde büyük bir emeği olan mimarlar ile fikir alışverişinde bulunmayı önemsiyoruz. Bu doğrultuda İzmir ve civar illerden 98 mimarla buluşarak sektördeki son gelişmeleri, dizayn trendlerini paylaştık, ürünlerimiz ve çözümlerimiz hakkında detaylı bilgi verdik. Mimarlarımızın zengin deneyimi ile görüşlerini almak bizim için son derece değerli. Bu tür etkinlikler, sektördeki iş birliklerimizi güçlendirmekle beraber daha yenilikçi çözümler geliştirmemize de olanak tanıyor.” diye konuştu.



 


 

Hager Group Hakkında


1955 yılından bu yana Akıllı Evler, Bina Otomasyonu, Güvenlik Sistemleri ve Bina Kablo Aksesuarları ile enerji yönetim ve dağıtım sistemlerine öncülük eden Hager Group, enerji dağıtım sektörünün lider şirketlerinden biridir. Bağımsız bir aile şirketi olan ve Almanya'da kurulan Hager Group, endüstrinin inovasyon liderlerinden biri olup, 13.000 çalışana ve 2.8 milyar Euro yıllık ciroya sahiptir. Ürünleri ve sistemleri dünya üzerinde 22 farklı noktada üretilmekte ve yine dünya üzerinde 136'dan fazla ülkede Hager markasına güvenen müşterilere iletilmektedir. Hager’in çözüm ve servis çeşitliliği, enerji dağıtımından kablo yönetimine, güvenlik sistemlerinden bina otomasyonuna kadar uzanmaktadır. Müşteriler ve alanında son derece uzman mühendisler ile sürekli fikir alışverişinde bulunarak proje çözümleri üretilmesi, Hager’in en temel çalışma prensibidir. Enerji verimliliği sağlayarak doğanın korunması ve uygun maliyette en kaliteli projelerin üretilmesi ise Hager’in en önemli amacıdır.

 

Kaynak:




      

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.