elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Innovation Summit İstanbul |
Schneider Electric

Innovation Summit İstanbul, dijital dönüşümü hızlandırmak ve inovasyon ile güçlü bir etki yaratmak üzere sektör liderlerini sizlerle buluşturuyor. Yenilikçi çözümleri keşfetmek, sektörlerin geleceğini şekillendiren teknolojileri tanımak, düşünce liderleri ile tanışmak ve bu büyük dönüşümün bir parçası olmak üzere davetlisiniz.



A- A+
01.09.2024 tarihli yazı 1104 kez okunmuştur.
Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümünde lider olan Schneider Electric, dijital dönüşümü hızlandırmak ve inovasyonla güçlü bir etki yaratmak üzere sektör liderlerinin bir araya geleceği Innovation Summit İstanbul etkinliğini düzenliyor.

2500'ü aşkın katılımcı, 40'tan fazla oturum ve 65'in üzerinde konuşmacının yer alacağı etkinlik, 7-8 Ekim tarihlerinde Zorlu PSM'de gerçekleşecek.


Kayıt olmak için: https://events2.se.com/PQPqG?utm_source=ElektrikPort




Innovation Summit İstanbul 2024’te:


Sektör liderlerinin yer alacağı, karbonsuzlaşma ve verimlilik için önem taşıyan dijitalleşme ve elektrifikasyon yeniliklerinin ele alınacağı oturumlara katılabilirsiniz.

► Yenilikçi çözümleri keşfetmek ve sektörlerin geleceğini şekillendiren teknolojileri tanımak üzere vizyon, strateji ve sürdürülebilirlik panellerine katılabilirsiniz.

► Sektör liderleriyle fikir alışverişi yapabileceğiniz ve yeni bağlantılar kurabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz. 1500 m2'lik alana kurulacak İnovasyon Merkezi'nde teknolojiye dair son gelişmeleri deneyimleyebilirsiniz.




Kayıt olmak için: https://events2.se.com/PQPqG?utm_source=ElektrikPort

Kaynak:





ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.