elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Satın Alma ve Tedarik Zinciri Profesyonelleri için Yeni Dijital Araçlar Üretim Ekosistemine Sunuldu

Kurumsal firmaları endüstriyel üreticilerle buluşturan küresel pazar yeri Xometry, Türkiye, Avrupa ve Birleşik Krallık’taki satın alma ve tedarik zinciri profesyonellerinin karmaşık proje yönetimini kolaylaştıracak yeni dijital araçları platformuna ekledi.



A- A+
25.09.2024 tarihli yazı 86 kez okunmuştur.
2023'te Türkiye'de kullanıma sunduğu Anlık Fiyat Motoru sayesinde Xometry, firmaların üretim parçalarını anında ve doğru bir şekilde fiyatlandırabilmesini mümkün kılmıştı. Şimdi ise, bir adım daha ileri giderek, arayüzüne hedef fiyat siparişi (TPO) ve yüksek hacimli üretim taleplerinin yönetimi için de yeni araçlar ekledi.



Xometry, hedef fiyat siparişi (TPO) sayesinde, mühendislerin ve satın alma uzmanlarının projeleri için belirledikleri hedef fiyatlarlar konusunda üretim çözümü sunacak. Ayrıca satın alma profesyonelleri, yeni eklenen araçlar sayesinde yüksek hacimli üretim taleplerinin yönetiminde Xometry’nin uzman mühendis ekibinden destek alabilecekler.
 

Yüksek Hacimli Üretim Talepleri için Xometry Çözümü


Montaj ve kaynak gibi prosesler gerektiren kompleks projeler için özel olarak geliştirilmiş olan bu seçenek, sevkiyat tarihleri önceden planlanmış projeler için de çerçeve anlaşması (Framework) imkanı tanıyor. Bu sayede, müşteriler yıl boyunca verecekleri siparişleri tek bir siparişte toplayarak, ekstra çaba sarf etmeden parçalarını zamanında teslim alabiliyorlar. Xometry Türkiye, bu yeni opsiyonla özellikle makina imalat, otomotiv ve savunma sanayi gibi yüksek üretim hacmine sahip sektörlerin operasyonlarını daha verimli yönetmelerine katkıda bulunuyor.





 

Maliyet Optimizasyonun En Hızlı Yolu: Hedef Fiyat Siparişi (TPO)


Müşterilerin bütçelerine en uygun üretim çözümlerini bulmalarını sağlamak amacıyla geliştirilen Hedef Fiyat Siparişi seçeneği, kurumsal müşterilere projeleri için kendi belirledikleri hedef fiyatlar üzerinden sipariş verebilme esnekliği sunan bir satın alma çözümü avantajı sağlıyor. Xometry Türkiye, belirlenen hedef fiyat doğrultusunda projeni süreçlerini, alanında uzman üretim partneriyle eşleştirerek, kurumsal alıcılara maliyet optimizasyonu konusunda önemli avantajlar sağlıyor. Bu çözüm, özellikle maliyet optimizasyonu hedefleyen satın alma profesyonelleri ve tedarik zinciri yöneticileri için güçlü bir araç olarak öne çıkıyor.


►İlginizi Çekebilir: Yapay Zeka ile Hızlı Prototipleme

 

Xometry Teknolojisiyle Güçlenen İmalat Çözümleri


Xometry Türkiye’nin sunduğu yeni hizmetler, Anlık Fiyat Motoru’nun sağladığı avantajları bir adım öteye taşıyor. Yüksek hacimli üretim ve hedef fiyat siparişi seçenekleriyle Xometry, Türkiye'deki kurumsal müşterilerine hızlı, esnek ve maliyet avantajlı üretim çözümleri sunmaya devam edecek.

Yapay zeka destekli platformu ve güçlü teknolojik altyapısıyla Xometry Türkiye, müşterilerine tedarik zinciri yönetiminde maksimum esneklik, hız ve maliyet etkinliği sağlayarak, operasyonel süreçlerini optimize etmelerine yardımcı oluyor. Bu çözümler, tedarik zinciri yönetiminde devrim niteliğinde bir yaklaşım sunuyor.

Kaynak:


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.