elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Siemens Bina Ürünleri Bölümü TÜYAK 2019’da

İki yılda bir gerçekleştirilen “Uluslararası Yangın ve Güvenlik Sempozyumu ve Yangın Güvenliği Sergisi”nin altıncısı 4-5 Aralık tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Siemens, yangın ve güvenlik sistemleri ürün grubuyla yer aldığı TÜYAK’da ürünlerini tanıttı.



A- A+
09.12.2019 tarihli yazı 13871 kez okunmuştur.
Yangın ve güvenlik sektörü paydaşlarını bir araya getiren ve iki yılda bir düzenlenen TÜYAK, 4 ve 5 Aralık tarihlerinde düzenlendi. Bu yıl altıncı kez gerçekleştirilen sempozyum ve sergi kapsamının ana teması “Endüstriyel Tesislerde Yangın Güvenliği ve Yeni Teknolojiler” oldu. Yangın ve güvenlik alanındaki bilimsel ve teknolojik gelişmelerin masaya yatırıldığı, tasarımcı, uygulayıcı, araştırmacı ve işletmecilerin buluştuğu etkinlikte Siemens, yangın ve güvenlik sistemleri ürün grubunu sektör temsilcilerine sundu.


 

Cerberus PACE, CerberusCloud, Cerberus DMS ve Cerberus PRO ürünleriyle fuara katılan Siemens sektör temsilcilerinden yoğun ilgi gördü.

Siemens yangın ve güvenlik sistemleri ürün grubunda yer alan Cerberus PACE ile bütün genel anons ve sesli alarm ihtiyaçlarını tek bir çözümle yönetmek mümkün hale geliyor. Cerberus PACE, itfaiye tarafından gerçekleştirilen canlı duyurularla desteklenen, aşamalı tahliye gibi acil durum prosedürleri de dahil olmak üzere modern işletmelerin ihtiyaç duyduğu tüm adımlar düşünülerek tasarlandı. CerberusCloud ile verilerden yararlanarak aynı anda birden çok mekan izlenebiliyor. Cerberus DMS, ihtiyaçlar doğrultusunda özelleştirilebilen akıllı sistemiyle kolay ve verimli yönetim imkanı sunarken; Cerberus PRO hızlı ve güvenilir yangın algılama özelliği sayesinde alarm ve kontrol ihtiyaçlarını karşılayan güçlü bir yangın güvenliği sistemi olarak ön plana çıkıyor.



Siemens Türkiye hakkında:
1847 yılında Wernervon Siemens tarafından Almanya’da temelleri atılan Siemens, Türkiye’de 163 yıldır faaliyet göstermektedir. Siemens Türkiye, teknolojiye olan tutkusu ve köklü birikimiyle; enerji, altyapı, elektrifikasyon, otomasyon, dijitalizasyon ve sağlık sektörlerine öncülük eden çalışmalara imza atmaktadır.
Yaklaşık 3 bin çalışanı bulunan Siemens Türkiye, dolaylı olarak ise 40 bin kişiye istihdam sağlamaktadır. Siemens Türkiye’de kadın çalışan oranı %22'dir. Siemens Türkiye, ülke ekonomisine, doğrudan, dolaylı ve teşvik edilen olmak üzere yılda 9,8 milyar TL tutarında katkı sağlamaktadır.
Merkezi İstanbul Kartal’da bulunan Siemens Türkiye, Ankara, İzmir, Adana ve Bursa’daki ofisleri, Gebze’deki Entegre Üretim Tesisleri ve Ankara ODTÜ’de yer alan Teknokent ofisleriyle hizmet vermektedir.
Siemens AG (Berlin ve Münih)
170 yılı aşkın süredir mühendislikte mükemmellik, inovasyon, kalite ve güvenilirlik yönleriyle öne çıkan uluslararası bir teknoloji şirketidir. Dünya çapında faaliyet gösteren şirket enerji üretimi ve dağıtımına, binalar ve dağıtık enerji sistemleri için akıllı altyapılara, proses ve üretim endüstrilerinde otomasyon ve dijitalizasyonaodaklanmaktadır. Bağımsız yönetilen Siemens Mobility şirketi, demiryolu ve karayolu ulaşımına yönelik akıllı ulaşım çözümlerinin lider tedarikçisidir ve hem yolcu hem de yük taşıma hizmetlerinde dünya pazarını şekillendirmektedir. Çoğunluk hisseleri halka arz edilen Siemens Healthineers AG ve Siemens Gamesa Yenilenebilir Enerji şirketleriyle Siemens, karasal ve deniz üstü rüzgâr enerji üretiminde çevre dostu çözümlerin yanı sıra medikal teknoloji ve dijital sağlık sistemlerinde de dünyanın lider tedarikçilerindendir.
30 Eylül 2019 tarihinde sona eren 2019 mali yılında Siemens’in toplam cirosu 86,8 milyar Euro, net kârı 5,6 milyar Euro olmuştur. Eylül 2019 sonu itibarıyla Siemens’in dünya genelindeki toplam çalışan sayısı yaklaşık 385 bindir. Ayrıntılı bilgi için www.siemens.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


Kaynak: