elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ENTES İnovasyon Yolculuğunda Yapay Zeka ile Yeni Bir Adım Attı

ENTES, inovasyon odaklı projelerini sürdürme kararlılığıyla, çalışanlarına ve stajyerlerine yönelik eğitim faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Detaylar içeriğin devamında



A- A+
23.08.2024 tarihli yazı 758 kez okunmuştur.
ENTES, inovasyon odaklı projelerini sürdürme kararlılığıyla, çalışanlarına ve stajyerlerine yönelik eğitim faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve aynı zamanda NeuroScience ile Görüntü İşleme Uzmanı olan Sn. Gülçiçek Dere tarafından "Makine Öğrenmesi ve Uygulama Alanları" başlıklı kapsamlı bir eğitim düzenlendi.



Eğitim, sadece Makine Öğrenimi'ni değil, aynı zamanda Veri Analizi Adımları, Derin Öğrenme, Doğal Dil İşleme (NLP), ve bu alanlarda kullanılan ilgili modeller ve algoritmalar gibi yapay zeka dünyasında büyük önem taşıyan konu başlıklarını da içerdi. Eğitimde, güncel teknolojilerle kodlama üzerine yoğunlaşan pratik çalışmalar da yer aldı. Bu sayede, katılımcılar teorik bilgilerini hemen uygulamaya dökerek, projelerinde bu yeni becerileri kullanma fırsatı buldular.

 

Bu eğitim, ENTES bünyesindeki stajyerlere inovatif projelerinde rehberlik ederek, ENTES çalışanlarının yetkinliklerinin artırılmasına önemli katkılar sağladı. Aynı zamanda, veri analizi ve yapay zeka odaklı çalışmaların derinlemesine anlaşılmasını teşvik ederek, şirketin inovasyon süreçlerine değerli bir ivme kazandırdı.



Bu değerli katkılarından ötürü Sn. Gülçiçek Dere'ye teşekkür eden ENTES, yapay zeka alanındaki liderliğini pekiştirme yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.




Kaynak: