elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ENTES'ten Sahte Ürünlere Karşı Yeni Uygulama

ENTES'ten, sektöründe lider bir marka olarak sahteciliğe karşı önemli bir yenilik. ENTES müşterilerinin güvenliği ve ürünlerinin orijinalliğini sağlama için geliştirdiği yeni ürün doğrulama sistemi ile kopya ürünlerle mücadelede güçlü bir adım atıyor.



A- A+
29.08.2024 tarihli yazı 1295 kez okunmuştur.
1 Haziran 2024 itibarıyla ENTES, tüm ürünlerinde entegre güvenlik kodları ile orijinallik doğrulamasını mümkün kılıyor. Müşteriler, satın aldıkları ürünlerin orijinalliğini ENTES'in resmi web sitesinde yer alan "Ürün Doğrulama" sekmesi üzerinden kolayca sorgulayabiliyor. Ürün kodu, güvenlik kodu ve seri numarası bilgilerini giren kullanıcılar, ürünlerinin orijinalliğini anında teyit edebiliyor. Bu süreç, sahte ürünlerin yayılmasını önlemede kritik bir rol oynuyor.




İlk kez sorgulama yapan kullanıcılara, ürünün orijinalliğini onaylayan bir e-posta gönderiliyor. Aynı ürün için farklı e-posta adreslerinden yapılan sorgulamalarda ise, ürünün orijinalliği sorgulama sayısıyla belirtiliyor. Bu özellik, kullanıcıların ürünlerini etkili bir şekilde izlemelerine ve sahteciliğe karşı potansiyel riskleri minimize etmelerine yardımcı oluyor.

 


ENTES’in yeni doğrulama sistemi, şirketin Türkçe, İngilizce ve Almanca dillerinde hizmet veren web sitesi versiyonlarında kullanıma sunulmuş durumda. Bu sayede, yalnızca yerel pazarda değil, uluslararası alanda da müşterilere aynı güvenlik sunuluyor. Global bir marka olarak ENTES, dünya çapındaki kullanıcılarının ürünlerin orijinalliğini doğrulama sürecine kolayca erişmelerini sağlıyor.

ENTES yetkilileri, bu yeni uygulamanın sahte ürünlerle mücadelede etkin bir çözüm sunduğunu belirtiyor ve müşteri güvenliğine verdikleri önemi bir kez daha vurguluyor. Sahte ürünlerin hem müşteriler hem de marka itibarı üzerinde olumsuz etkileri olabileceğinin bilincinde olan ENTES, bu doğrulama sistemi ile kullanıcılarının içini rahatlatmayı ve marka ile kullanıcılar arasındaki güven bağını daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

Daha fazla bilgi almak ve ürünlerinizin orijinalliğini doğrulamak için ENTES'in Ürün Doğrulama Sayfası'nı ziyaret edin. Sahte ürünlere karşı kendinizi koruyun; orijinalliği onaylanmış ENTES ürünleri ile en üst düzeyde güvenliği sağlayın. https://www.entes.com.tr/urun-dogrulama/




Kaynak