elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Schneider Electric, EVlink Pro DC 180 kW Hızlı Elektrikli Araç Şarj İstasyonu ile Net Sıfır Hedefine Katkı Sağlıyor

EVlink Pro DC 180 kW, binalar, filolar ve depo operatörlerinin elektrikli araç şarj ihtiyaçlarını karşılayarak, hem enerji verimliliğini artırıyor hem de çevresel etkileri azaltarak sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşılmasını destekliyor.



A- A+
05.09.2024 tarihli yazı 1129 kez okunmuştur.
Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümünde lider olan Schneider Electric, enerji verimliliğini üst düzeye çıkaran ve elektrik maliyetlerini minimize eden hızlı şarj istasyonu EVlink Pro DC 180 kW'nin piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Elektrikli araç şarjının neredeyse %90'ının ticari ve endüstriyel binalarda gerçekleştirilmesi beklenirken, hızlı şarj özelliğine sahip EVlink Pro DC, araçların sadece 20 dakikada %80 şarja ulaşmasını sağlayarak bina enerji kullanımını optimize ediyor ve filoların tekrar yola çıkma süresini kısaltıyor.



Bugün, ulaşım dünya enerji tüketiminin %23'ünü, binalar ise %26'sını oluşturmaktadır. Net sıfıra ulaşmak için, daha fazla temiz enerji kaynağı (örneğin, çatı güneş panelleri) kullanımını mümkün kılarak elektrifikasyona geçişi hızlandırmamız gerekmektedir. Verimli elektrikli araç şarj çözümleri, elektrik dağıtım altyapısı ve akıllı enerji yönetim yazılımını bir araya getirerek, bina sahipleri ve operatörleri sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşabilir, güç güvenilirliğini sağlayabilir ve elektrikli araç sürücüleri için rahat bir deneyim sunabilir.
 

Maksimum Enerji Kontrolü ve Dağıtımı İçin Kusursuz Entegrasyon


EVlink Pro DC, enerjiyi binadan elektrikli araç şarj istasyonlarına gerçek zamanlı olarak dağıtarak maksimum verimlilik ve maliyet tasarrufu sağlayan EcoStruxure™ EV Charging Expert gibi yük yönetim sistemleriyle sorunsuz bir şekilde entegre olur. Power Monitoring Expert ve EcoStruxure™ Building Operation gibi bina yönetim sistemleriyle uyumludur ve tüm bilgileri tek bir ekran çözümü olarak konsolide ederek bina operatörleri için günlük operasyonları kolaylaştırır. Çözüm ayrıca onlarca şarj istasyonu yönetim sistemi (CSMS) ile sertifikalıdır ve bina sahipleriyle şarj noktası operatörlerine ihtiyaçlarına uygun bir şarj sistemi oluşturma özgürlüğü verir.

 

Tüm Yaşam Döngüsünü Destekleyen Hizmetler


Schneider Electric, elektrikli araç altyapısının performansını artırmaya ve varlıkların optimum durumda çalışmasını sağlamaya kendini adamış dünya çapında bir teknisyen ağı gücünü sunmaktadır. Kurulum, bakım ve onarım kapsamında uzaktan veya gelişmiş yerinde destekle sağlanan uzmanlık sayesinde uçtan uca yaşam döngüsü hizmetleri doğrudan üretici ve sertifikalı ortakları tarafından sunulmaktadır. Schneider Electric, yerel dil ve altyapıya göre her müşteriye uygun hizmet ve destek seviyesi sağlayarak çalışma süresini, operasyonel verimliliği ve gönül rahatlığını ön planda tutmaktadır.





 
Kaynak:


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.