elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

EAE’nin Çözümlerini Yeni İnteraktif Siteyle Keşfedin

EAE’nin tüm çözümleri tek bir sayfada toplandı. EAE şehrinin içinde; sağlık kompleksleri, veri merkezleri, küçük atölyeler, elektrikli araç şarj istasyonları ve tünel çözümlerini interaktif olarak keşfedebilirsiniz.



A- A+
11.06.2024 tarihli yazı 643 kez okunmuştur.
Tamamen etkileşime dayalı bu sitede, istediğiniz kategoride seçiminizi yapabilirsiniz. Her çözüme özel, kullanım alanına uygun tasarlanan ürünleri inceleyip detaylarını keşfedebilir ve ürün videolarını izleyebilirsiniz. Ulaşımdan üretime, enerjiden sağlığa birçok sektörde yenilikçi çözümler yepyeni bir deneyimle hemen keşfedin



 

Sağlık Kompleksi Çözümleri



Uçtan uça sağlık kompleksi çözümleriyle hastaneler; elektrik dağıtım, aydınlatma, sıcaklık izleme sistemleri, manyetik korumalı busbar sistemleri gibi ürünlerle güvenilir, emniyetli ve uzun ömürlü hale gelir. İşlevselliği ön planda tutan sağlık kompleksi çözümleri, farklı projelere uygun alanlarda kullanmak üzere tasarlanmıştır.


Sağlık Kompleksi Çözümleri'ni incelemek için tıklayınız.

 

Veri Merkezi Çözümleri 



EAE Data Center ürün ailesi, veri merkezi altyapı ortamları için son kullanıcı ihtiyaçlarına göz önünde bulundurarak üretilmiştir. Her bileşen, müşteri talepleri ve bilgiler doğrultusunda değerlendirilmiş, güvenilir ve yenilikçi ürünler ortaya çıkmıştır. Ürünler, kullanım kolaylığı, esneklik ve çeşitlilik sunacak şekilde ana ürün ve aksesuarlar olarak sunulmaktadır.


Veri Merkezi Çözümleri'ni incelemek için tıklayınız.




 

Küçük Atölye Çözümleri



Elektrik dağıtım sistemlerinden aydınlatma sistemlerine, iç tesisat çözümlerinden kablo kanallarına, küçük atölyeleriniz için yenilikçi çözümler burada. İşinizde verimliliği artıracak, ihtiyacınıza uygun sistemler için EAE küçük atölye çözümlerini interaktif site aracılığı ile inceleyebilirsiniz.

Küçük Atölye Çözümleri'ni incelemek için tıklayınız.




Bu konuda yazılmış içeriğimizi okumak için tıklayınız.

 


Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Çözümleri



Büyüyen elektrikli araç sektörüyle önem kazanan şarj istasyonları doğal olarak elektrik enerjisine ihtiyaç duyuyor. EAE nin çevre ile dost Leed Gold sertifikalı modern tesislerinde üretilen busbar enerji dağıtım sistemlerinin modüler yapısı, elektrikli araç şarj istasyonu projelerine uygun askı ve aksesuar çözümleri sunuyor.


Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Çözümleri'ni incelemek için tıklayınız

 

Tünel Çözümleri



EAE’nin tünellerde ihtiyaç duyulan yüksek mukavemet, esneklik ve hafif tasarımın eşsiz bir kombinasyonuna sahip; askı sistemleri, kablo kanalları, aydınlatma ve sismik ürünleri şimdi yeni interaktif sitemizde. Tünel çözümlerindeki ürünler, sınıfındaki en yüksek yük mukavemeti, darbeye ve çevre kuvvetlerine karşı yüksek direnç için tasarlanmıştır.


Tünel Çözümleri'ni incelemek için tıklayınız


Yakında diğer çözümlerimizi de bu platformda deneyimleyebileceksiniz. Biz çalışmalarımıza hızla devam ederken, siz de hemen interaktif bir deneyimle çözümlerimizi incelemeye başlayabilirsiniz

Kaynak:


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.