elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

EAE’den Güvenilir ve Yenilikçi Veri Merkezi Çözümleri

EAE Data Center ürün ailesi, kurumların veri merkezi ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılamak amacıyla tasarlanmıştır. Her bileşen, müşteri talepleri ve geri bildirimler doğrultusunda dikkatle değerlendirilmiş ve bu sayede güvenilir, yenilikçi ve esnek çözümler geliştirilmiştir. Şimdi EAE’nin tüm veri merkezi çözümlerine interaktif sitesi aracılığıyla ulaşabilirsiniz.



A- A+
23.07.2024 tarihli yazı 997 kez okunmuştur.

Gri Alan (Gray Space)



Veri merkezlerinde bulunan gri alanlar, dış ortam ünitelerinin yerleşimi için kullanılır. Burada dış ortamlara özel dayanıklı malzemelerle üretilen; alçak ve orta gerilim busbar sistemleri, şalt tesisi sitemleri, kesintisiz güç kaynakları, dış ortam aydınlatma ve askı sistemleri gibi ürün çeşitleri bulunur.
 

Dış Ortam Busbar Sistemleri



IP68 koruma sınıfına sahip dış ortam busbar sistemleri suya ve toza karşı dayanıklıdır. Alçak ve orta gerilimli seçenekleriyle dış ortam koşullarına uyum sağlar.
 

Şalt Tesisi Sistemleri



Modüler yapılarda alçak gerilim güç panosu sistemleri olarak farklı uygulamalar yapılabilecek şekilde geliştirilmiştir.
 

Dış Ortam Aydınlatma Sistemleri



Dış ortam şartlarında optimum aydınlatma sunarken, karanlık zamanlarda etrafı ışıklandıran aydınlatma sistemleri, güvenli bir ortam sunar.
 

Dış Ortam Askı Sistemleri



Dayanıklı kaplamalı malzemelerden üretilen dış ortam askı sistemleri, tüm taşıma ihtiyaçlarına yardımcı olur.
 

Beyaz Alan (White Space)



Önemli verilerin güvenli şekilde saklanmasına yardımcı olan veri merkezi beyaz alanları, sadece yetkilendirilmiş kişiler tarafından kullanılabilir. Veri Merkezlerinin iç ortamları için kompakt, data rack busbar sistemleri, kablo kanalı, askı, aydınlatma sistemleri ve soğuk ve sıcak koridor çözümleri gibi ürünlere ihtiyaç duyulur.

Aşağıdaki tabloda beyaz alan ile gri alandaki temel ekipman ve tesisler gösterilmektedir.

Beyaz Alan Gri Alan
Sunucular Soğutucular
Depolama Jeneratörler
Ağ Ekipmanları Transformatörler
Kabinetler Güç Kaynağı
Güç Dağıtım Sistemleri Şalt Ekipmanları
Klima Üniteleri  


 

Kompakt Busbar Sistemleri



Veri Merkezlerinin enerji dağıtımında kullanılan kompakt busbar sistemleri, çoklu pencere yapısına izin verir, kompakt tasarımı sayesinde veri merkezlerinin esnek güç dağıtımı sunar.
 

Data Rack Busbar Sistemleri



Veri merkezlerinde sıkça karşılaşılan sürekli hareketlilik, yer değiştirme, genişleme gibi durumlarda güç beslemelerinde EAE KD Busbar geniş esneklik seçeneklerine sahiptir.
 

Rack Kabinet Sistemleri



Rack Kabinet Sistemleri, azami kablolama esnekliği ve yüksek enerji verimliliği sağlar. Üst seviye sismik dayanıklılık sağlayan güçlü kafes yapısına sahiptir.
 

Kablo Taşıma Sistemleri



Yoğun yapısal kablolama için gereken kablo tavası ihtiyaçları için anlık yer değişimlerine, eklemelere, genişlemelere cevap verir.
 

Askı Sistemleri



Standart ve ağır hizmet tipi askı ve taşıma ihtiyaçlarında, elektrik ve mekanik altyapıları sürdürülebilir bir şekilde kullanılabilir.
 

Aydınlatma Sistemleri



Yüksek aydınlatma kalitesi ve kesintisiz enerji iletimiyle EAE aydınlatma sistemleri veri merkezlerinin ışıklandırılmasına yardımcı olur.
 

Kabin Plus Koridor Çözümleri



Kabin Plus Koridor Çözümleri soğutma tekniklerini etkin şekilde kullanarak enerji verimliliğini yükseltir. Mevcut fiziksel erişimini katmanlı olarak kontrol altına alabilmek ve yönetmek amacıyla tercih edilir.

EAE’nin tüm veri merkezi çözümlerini keşfetmek ve interaktif site aracılığıyla ürünleri incelemek için web siteyi ziyaret edebilirsiniz.
Kaynak:

Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar