elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Sağlık Komplekslerine Özel Uzun Ömürlü ve İşlevsel Çözümler

EAE sağlık kompleksi çözümleriyle hastaneler; elektrik dağıtım, aydınlatma, sıcaklık izleme sistemleri, manyetik korumalı busbar sistemleri sayesinde uçtan uca güvenilir, emniyetli ve uzun ömürlü hale gelir. EAE'nin işlevselliği ön planda tutan sağlık kompleksi çözümleri farklı projelerdeki alanlara uyum sağlamak üzere tasarlanmıştır.



A- A+
12.08.2024 tarihli yazı 689 kez okunmuştur.

Busbar Sistemleri




Busbar sistemleri, sağlık komplekslerinde güvenli enerji iletim ve dağıtımında ve kritik tıbbi cihazların kesintisiz çalışmasında etkin rol alır. Hızlı montaj ve esnek yapısı, zamandan tasarruf sağlarken, maliyetin avantajını da ön plana çıkarır.


 

 

Kablo Kanalları




Hastane gibi her zaman düzenli ve steril olması gereken ortamlarda tüm kabloları bir arada muhafaza eden kablo kanalları, kablo karmaşasını önler, hijyenik koşulların sağlanmasına katkı sağlar. Estetik görünümünün yanında kolay erişim ve pratik bakım imkânı sunar.

 

İç Tesisat Çözümleri



Sağlık komplekslerinin bulunan, iç tesisat sistemleri elektrik altyapısının güvenli ve etkin bir şekilde yönetirken, hasta ve muayene odalarında ihtiyaç duyulan noktalardan enerji alımında yardımcı olur.

 
► İlginizi Çekebilir: EAE'den Küçük Atölye Çözümleri



Aydınlatma Sistemleri



Hastane ortamlarında optimum aydınlatma koşullarını oluşturmak gerekir. EAE’nin aydınlatma sistemleri; ameliyathane, acil servis gibi ışığa önemli derecede ihtiyaç duyan alanlarda uygun aydınlatmayı sağlar, personelin ve hastaların konforunu artırır. Ayrıca UVC ve UVA aydınlatma armatürleri ortamdaki bakteri ve virüs oluşumuna engel olarak hijyenik koşullar oluşturmaya yardımcı olur.
 

Pano ve Kabinet Sistemleri



Elektrik Şalt cihazları ile donatılan alçak gerilim panoları elektrik ve elektronik ekipmanların güvenli bir şekilde saklanması ve korunmasına olanak sağlar. Önemli hasta bilgilerin saklandığı ve her türlü veri hizmetlerinin güvenli ve kesintisiz hizmet veren kabinetler, hastanelerde hassas cihazların güvenliğini ve düzenini sağlamak, cihazların ömrünü uzatmak için tercih edilir.
 

Askı Sistemleri



Sağlık komplekslerinde bulunan busbar, kablo kanalı, kablo merdiveni, aydınlatma sistemleri, borular, havalandırma kanalları gibi sistemleri taşımak için askı sistemleri kullanılır. Tesisat sistemlerinin ve ekipmanların güvenli bir şekilde asılmasına ve desteklenmesine yardımcı olur.
 

Busbar Sıcaklık İzleme Sistemi


Hastanelerde kritik cihazların güvenliğini artırmak ve olası arızaları erken tespit ederek operasyonel güvenliği sağlamak için, busbar sıcaklık izleme sistemi kullanılır. Bu sistem sayesinde sıcaklık sürekli izlenir, aşırı ısınma riski önlenir.



 

Manyetik Korumalı Busbar Sistemi


Sağlık komplekslerinde bulunan hassas cihazlar, manyetik alanlardan etkilenebilir. Dünya Sağlık Örgütü tarafından belirlenen sınırın çok altında manyetik alan oluşturan manyetik korumalı busbar sistemleri ile kritik tıbbi cihazların güvenle çalışır.

Tüm sağlık kompleksi çözümlerini EAE’nin interaktif sitesi aracılığıyla detaylı bir şekilde incelemek için bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.


Kaynak:

Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar