elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Dijital Fabrikalar için Eylem Alanları |
Phoenix Contact

Phoenix Contact, dijital fabrikalar için sunduğu eylem planları ile müşterilerin üretkenliğini ve sistem kulalnılabilirliğini artırıyor. Phoenix Contact verimlilikte sadece 18 ayda %10’dan fazla artış sunuyor.



A- A+
29.10.2021 tarihli yazı 6074 kez okunmuştur.
Dijitalleşme, üretim için sayısız zorluk yaratıyor. Tüm bu zorluklarla beraber dijitalleşme, üretkenliği ve sistem kullanılabilirliğini artırmak için sayısız fırsat sunuyor.

Üretim süreçlerini daha esnek ve verimli olacak şekilde yeniden tasarlamak için mevcut makine ve süreç verilerini kullanmak, uzun vadeli rekabet avantajını güvence altına almak için yeni, veri merkezli iş modellerinin temelini oluşturur. Phoenix Contact; ister yeni sistemler yaratanlar, ister güçlendirme yapanlar için dijital dönüşümde desteklemeye hazır ayrıntılı çözümlere sahip.

 
► İlginizi Çekebilir: Dijital Markalama | Phoenix Contact
 
 

Sonra Değil, Şimdi Dijitalleştirin

Phoenix Contact; dijitalleşmenin avantajlarından mümkün olan en kısa sürede yararlanmayı sağlamak için basit bağımsız çözümlerin kurulumundan kapsamlı dijitalleştirme konseptlerine kadar ihtiyaç temelli destek sağlıyor.




Gerçek gereksinimlere dayalı olarak, Phoenix Contact’ın çözümlerinin her biri, şirket içi üretim departmanıyla iş birliği içinde geliştirildi, test edildi, üretim sürecinde başarıyla uygulandı. Bugün, bu çözümler üretkenliği artırmaya kesin bir katkı sağlıyor.
 
“Dijital Fabrika çözümlerimiz sayesinde, şirket içi üretim süreçlerimizin verimliliğini sadece 18 ayda %10'dan fazla artırmayı başardık. Önümüzdeki yıllarda kullanmayı planladığımız daha da fazla potansiyel alanı ortaya çıkardık.” Dr. Till Potente, Endüstri Yönetimi ve Otomasyonunda Üretim ve Mühendislik Kıdemli Direktörü
 
 

Phoenix Contact ile Üretim Süreçlerinizi Dijitalleştirin

Veri, tüm dijital süreçlerin merkezinde yer alıyor. Kullanılabilmeleri için yakalanmaları, işlenmeleri ve doğru yerde ve uygun formatta kullanıma sunulmaları gerekiyor. Bununla birlikte, artan akıllı cihaz sayısı, siber saldırı riskini artırmaktadır. Eksiksiz bir güvenlik konseptini sektörünüze entegre etmek artık çok daha önemli.

Dijital Fabrika artık aşağıdaki dört faaliyet alanına dayanmaktadır:


► Veri toplama, depolama ve değerlendirme
► Veri taşıma
► Veri güvenliği
► Veri kullanımı

Dört eylem alanı, veri toplamadan veri kullanımına kadar size çeşitli çözümler sunuyor. Her bir bireysel çözüm, yalnızca sizin özel gereksinimlerinize göre şekillendirilmeyecek; eylem alanları da herhangi bir şekilde birleştirilebilir veya ayrı ayrı değerlendirilebilir.



 
► İlginizi Çekebilir: Termal Transfer Yazıcı Sistemi

 

Dijital Fabrika için Değer Teklifi

Günümüzün dijitalleşme zorluklarını karşılamaya ve fırsatları karlı bir şekilde uygulamaya yardımcı olmak için Phoenix Contact’ın çözümleri aşağıdaki katma değerleri sağlıyor:

Ölçeklenebilirlik – gereksinimlere göre uyarlanmıştır
Test edildi ve onaylandı
Kullanıma hazır – dijital dönüşümden bugün yararlanın



 

Dijital Fabrika ile Karbon Nötr Üretim

Çevre dostu yolculukta, karbon sıfır strateji sürdürülebilir bir gelecek için önemli bir yapı taşını temsil etmektedir. Phoenix Contact, güç üreten ve tüketen tüm sektörler arasında akıllı ağ oluşturmayı hedefleyen sektör entegrasyonu ile bu yolculuğu ileriye taşıyor. Dijital Fabrika artık buna hazır, geleceğe yönelik çeşitli çözümlere sahip.

Örneğin; kaynak tasarruflu çalışma çerçevesinde makinelerin en üst düzeyde verimliliğe ulaşabilmesi için fabrikanızın altyapısından çeşitli bilgiler istenmektedir. Artan sayıda veri noktasını elde etmek, yönetmek ve kullanmak için doğru yaklaşımın benimsenmesi gerekmektedir. 5G ve TSN gibi mevcut iletişim standartlarını kullanan Dijital Fabrika, artık daha temiz bir gelecek için optimum temeli sağlıyor.

 

Dijital Fabrika Nedir?

Endüstri 4.0 çağı, dijital üretim süreçlerinde kalite, esneklik ve maliyetler açısından da çeşitli talepleri beraberinde getiriyor. Endüstriyel Nesnelerin İnterneti (IIoT) çerçevesinde sensörleri, enstrümanları ve diğer ağ bileşenlerini dijital olarak ağa bağlamak, Dijital Fabrikanızdaki OT ve BT dünyalarının ağa bağlanmasını sağlar.

Şirketlerin için üretkenlik artarken,üretim sürecinin kendisi kestirimci bakım yoluyla olası arızaları ortadan kaldırabilir. Şirketiniz Dijital Fabrika ile dijitalleşmeyi gerçeğe dönüştürebilir.


 
Kaynak:
 
 
     

                                                        

                   
Burak Kesayak Burak Kesayak Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar