elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ENTES, Endüstriyel Tasarımın Geleceğini Genç Yeteneklerle Şekillendiriyor

ENTES, geleceğin endüstriyel tasarım alanındaki lideri olma vizyonuyla gençleri desteklemeye devam ediyor. Bu kapsamda, Doğuş Üniversitesi’nde "2024 ENTES Konsept ve Optimizasyon" proje yarışması düzenleyerek sürdürülebilir enerji yönetimi alanında dijitalleşme ve yaratıcılığı bir araya getirdi.



A- A+
13.05.2024 tarihli yazı 1251 kez okunmuştur.
Genç tasarımcıların ENTES ürünlerini kendi yaratıcılıklarıyla buluşturduğu "2024 ENTES Konsept ve Optimizasyon" proje yarışmasında, birbirinden özgün tasarımlar kıyasıya rekabet etti.

Doğuş Üniversitesi ile iş birliği içinde yürütülen bu proje yarışması, genç yetenekleri teşvik etmek ve desteklemek amacıyla düzenlendi. Törende, ENTES Elektronik Genel Müdürü Levent Fadıloğlu ve Doğuş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgut Özkan tarafından açılış konuşmaları yapıldı.



ENTES Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Tarık Uzunkaya, ENTES Genel Müdürü Levent Fadıloğlu, ENTES Yönetim Danışmanı Uran Tiryakioğlu, ENTES Pazarlama ve Marka Müdürü Semih Karaca ve ENTES Endüstriyel Tasarım Lideri Onur Yıldırım'ın katılımları ve destekleriyle gerçekleştirilen proje yarışmasının kazananlarına ödülleri takdim edildi.

Dereceye giren başarılı genç tasarımcılar, kazandıkları ödüllerin yanı sıra ENTES'te staj yapma fırsatını da elde ettiler.



► İlginizi Çekebilir: Reaktif Ceza Nedir? Nasıl Engellenir?

Kaynak:



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.